Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 17:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δεν "καίγεται" για μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ολοκλήρωσε ο Εθνικός τις επίσημες υποχρεώσεις του για το 2016, χάνοντας 3-0 από την Καλαμάτα.

Πριν όμως από το ματς με την πρωτοπόρο της Α' τοπικής, μετρούσε αήττητο έξι αγωνιστικών και ισοβαθμεί με την Κυπαρισσία στην 6η θέση. Το ζητούμενο πλέον είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να συνεχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι μικροί σε ηλικία παίκτες. Γι ΄αυτό και στον Εθνικό δηλώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην γίνει καμία μεταγραφή το Γενάρη, με δεδομένο ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της.
Απάντες είναι ικανοποιημένοι από την πορεία στο πρωτάθλημα σε αυτές τις πρώτες 13 αγωνιστικές και μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, θα γίνει προσθήΚη στο ρόστερ. Από την άλλη πλευρά θα αποχωρήσει ο Ζάγουρας, ο οποίος απέχει άλλωστε εδώ και καιρό και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει στον Διαγόρα Κοπανακίου. Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εθνικός έδωσε την περασμένη εβδομάδα φιλικό με το Δώριο και χθες επρόκειτο να παίξει στα Αρφαρά με τον Ατρόμητο Πλατύ.
Οι Σίνος και Χότζα που είναι τραυματίες, εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αντωνόπουλου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο Εθνικός θα υποδεχτεί στις 8 Γενάρη την Ανδρούσα.