Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 13:13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Eνισχύεται για την αντεπίθεση, νέο φιλικό σήμερα με Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Καλαμάτας το 2017, καθώς πρόθεση είναι να γίνουν 2-3 μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου οι "ερυθρόλευκοι" να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. 

Ηδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους και εντός των ημερών αναμένονται ανακοινώσεις. Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, παρελθόν αποτελεί ως γνωστόν ο Δημήτρης Σώκαλης, που ενδέχεται να βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής.  Η καλαματιανή ομάδα έχει 12 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, όσους και ο Τέλλος Αγρας με την Εράνη και είναι ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (σε περίπτωση που αποχαιρετήσουν την κατηγορία τρεις ομάδες).
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός έδωσε χθες βράδυ φιλικό ματς με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο "Γ. Λουκαρέας" και σήμερα στο ίδιο γήπεδο θα δώσει στις 4.30 μ.μ. ένα ακόμα τεστ, με αντίπαλο την Ομόνοια.
Μετά το πέρας του φιλικού θα υπάρχει τριήμερο ρεπό και από Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την Κυπαρισσία.