Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 13:57

ΕΡΑΝΗ: Δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση

Μόλις 3 νίκες έχει η Εράνη στις πρώτες 13 αγωνιστικές της Α' τοπικής και με 12 συνολικά βαθμούς βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ως εκ τούτου η διοίκηση της φιλιατρινής ομάδας έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία με το Νίκο Φρούσο και το συνεργάτη του Κώστα Λυμπερόπουλο, προκειμένου να αλλάξει και η ψυχολογία στα αποδυτήρια.  Ο Μιχάλης Ζάγκος ανέλαβε την περασμένη Πέμπτη τα ηνία και καλείται να οδηγήσει την Εράνη στο δρόμο των επιτυχιών. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζονται και μεταγραφές, με δεδομένο ότι έχουν αποχωρήσει οι Αλεβίζος, Μητρόπουλος και οι λύσεις είναι περιορισμένες.  Η Εράνη θα αποκτήσει το Γενάρη τρεις, τουλάχιστον, παίκτες, με το βάρος να πέφτει σε σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ και επιτελικό μέσο.
Αγωνιστικά, ο Μιχάλης Ζάγκος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε παιχνίδι τη νέα του ομάδα, στο σημερινό φιλικό (3 μ.μ.) με το Χανδριναϊκό στα Φιλιατρά. Το επίσημο ντεμπούτο του  στον πάγκο είναι στις 8 Γενάρη με τον Τέλλο Αγρα,  σ' ένα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες  παιχνίδι.