Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 19:54

Φιλική ισοπαλία (1-1) για Πάμισο και Τσικλητήρα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης ο Πάμισος (φωτό αρχείου) και ο Τσικλητήρας Πύλου.

Το φιλικό ματς έδωσε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό αλλά και στους τεχνικούς τους, Αλέξη Μαντζούνη και Νίκο Κακαλέτρη να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα
Ο Τσικλητήρας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη για να ισοφαρίσει ο Πατσιώτης στο δεύτερο ημίχρονο, με πολύ ωραίο γκολ με τακουνάκι μετά από γύρισμα του Χαραλαμόποπουλου.
Στον Πάμισο έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι τόσο από την εικόνα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, όσο και από το ότι πήραν χρόνο συμμετοχής και τρία νεαρά παιδιά από την ακαδημία, οι Λένα, Μπορχάν και Καραχάλιος.
Για την ομάδα της Μεσσήνης έπαιξαν οι Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Δημητρακόπουλος (55' Μωράκης), Μπερερής, Κατσιβαρδέας (85' Λένα), Λαθύρης, Παπαδόπουλος (85' Μπορχαν), Πατσιώτης (80' Καραχάλιος), Ηλιόπουλος, Μπίσα.
Ο Πάμισος θα έχει και αύριο Παρασκευή προπόνηση στη 1 μ.μ. ενώ θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο την προσεχή Τρίτη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟ Φαραί που θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου για την 14η αγωνιστική της Α' τοπικής.
Για τον Τσικλητήρα ξεκίνησαν οι Παλιγγίνης, Καραμπάς, Μακρής, Κυριαζόπουλος, Ρούσσης, Σβίγγος, Τσάτσος, Κερμενίδης, Πύλιος, Γραμματικόπουλος, Χελάς (υπο δοκιμή).
Επαιξαν και οι Μπίζος, Τσώνης, Κόκκαλης ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Ζαχαρόπουλος και Παναγόπουλος που έχουν ίωση καθώς και ο Μεντούρ. Ο Τσικλητήρας θα έχει και σήμερα προπόνηση, στην συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν διήμερο εορταστικό ρεπό και από Δευτέρα θα ξαναμπούν σε ρυθμούς πρωταθλήματος εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αχαϊκή στις Ιανουαρίου.