Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 19:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αντίο στο 2016 με φιλική νίκη 3-0 επί του Αίαντα

Γράφτηκε από τον

Στο τελευταίο φιλικό του 2016 η Καλαμάτα νίκησε, παρουσία του προέδρου της Σταύρου Παπαδόπουλου με 3-0 το νεανικό συγκρότημα του Αίαντα Καλαμάτας, που έχει στον πάγκο τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο και έδειξε και σήμερα ότι το μέλλον του ανήκει.


Ο Καλαντζής με ωραίο σουτ και ο Καντούτσης με κεφαλιά πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Μπεγέτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην επανάληψη.
Για την Καλαμάτα έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο οι Μπεσσής, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Μπαστακός, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Σαραντόπουλος, Νικολόπουλος, Νάτσης, Μερκούρης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Μπεγέτης, Βασιλόπουλος, Τσουλάκος, Δριμης, Μπάρκας, Κουρούπης, Πουλάκος.
Για τον Αίαντα ξεκίνησαν οι Ιασ. Καραχάλιος, Π. Αντ. Παπαγιαννόπουλος, Λαγωνικάκος, Στραβάκος, Ι. Καραχάλιος, Παλιατσέας, Πανταζής, Μιχαλόπουλος, Διονυδόπουλος, Αντεμάι, Κανιώρος. Επαιξαν και οι Ζαγαρέλος, Παπαθεοδωρίδης, Καλογερόπουλος, Π.Αρ. Παναγιαννόπουλος.