Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 20:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ικανοποίηση Σταύρου Παπαδόπουλου και πίστη στους ντόπιους παίκτες

Γράφτηκε από τον

Η παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλος στο γήπεδο του μεσσηνιακού έδωσε ξεχωριστό χρώμα στο φιλικό της Καλαμάτας με τον Αίαντα.

Ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα του γηπέδου του Μεσσηνιακού, ενώ λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την αισιοδοξία του για την συνέχεια.
Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, οι παίκτες της Καλαμάτας πέρασαν από το γραφείο του Στ. Παπαδόπουλου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και αντάλλαξαν ευχές ενώ στην συνέχεια νίκησαν με 3-0 τον Αίαντα, στο τελευταίο ματς του 2016.

"Σκέφτομαι να φέρω
Ρονάλντο και Μέσι…»

Ο Στ. Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και την στήριξη του κόσμου και τόνισε πως θα πάει ακόμη καλύτερα στην συνέχεια ενώ σχολίασε με χιούμορ το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης λέγοντας πως σκέφτεται να φέρει το… Ρονάλντο και το Μέσι, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την πίστη του στο ντόπιο υλικό, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους.
"Η ομάδα πάει καλά και θα πηγαίνει ακόμη καλύτερα όσο περνά ο καιρός. Περιμένω πως θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένη στο β' γύρο. Ο κόσμος έχει στηρίξει και θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται", τόνισε ο πρόεδρος των Μεσσηνίων που απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για τα μεταγραφικά: "Σκέφτομαι να φέρω το Ρονάλντο και το Μέσι…. Έχουμε ένα πρόγραμμα και εμπιστευόμαστε τα Καλαματιανά παιδιά. Το είπα στην αρχή και το επαναλαμβάνω τώρα και θα πω το γιατί. Τα ντόπια παιδιά έχουν στην πόλη την οικογένεια τους, γνωστούς και φίλους. Αν τα παιδιά παίζουν καλό ποδόσφαιρο όλοι αυτοί θα έρθουν στο γήπεδο και έτσι αυξάνεται η βάση της ομάδας. Επιπλέον οι ντόπιοι πονούν περισσότερο την ομάδα, και θυμάμαι τα παλιά χρόνια που οι ντόπιοι παίκτες έφευγαν ματωμένοι από το γήπεδο».

Τα είπε με Γεωργόπουλο,
Σκαφιδά και Δρούγα

Στην συνέχεια ο Στ. Παπαδόπουλος παρακολούθησε το ματς μαζί με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας ενώ μαζί του κάθισε ο Μεσσήνιος προπονητής της Εθνικής παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων της Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.
Παρών και ο προπονητής της παιδικής ομάδας Παναγιώτης Δρούγας που παρουσίασε το νεαρό Παναγιώτη Οικονομέα στον Παπαδόπουλο, λέγοντας του πως ο μικρός είναι καλύτερος παίκτης από ότι ήταν ο ίδιος ενώ μίλησε με καλά λόγια στον πρόεδρο της ομάδας και για τα υπόλοιπα παιδιά της παιδικής ομάδας.