Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 12:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Σεβόμαστε την Καλαμάτα, αλλά πάμε για τη νίκη", λέει ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο το 2016 (7-0 την Εράνη) και θέλει να μπει με το… δεξί στο 2017, που ξεκινά με ματς πρόκληση.

Ο φιλόδοξος σύλλογος θα υποδεχτεί την Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος την πρωτοπόρο στην Α' τοπική "Μαύρη Θύελλα".

"Παίζουμε με την σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια. Σεβόμαστε την Καλαμάτα, αλλά πάμε για τη νίκη. Μπορεί να είναι πρωτοπόρος, αλλά έχουμε τη δική μας φιλοσοφία σαν ομάδα", λέει στο "Notosport" ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος για το επικείμενο ντέρμπι κορυφής με δεδομένο ότι η "Μαύρη Θύελλα" οδηγεί την κούρσα και ο Πανθουριακός είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Αναγέννηση και τον Πάμισο. Απέχει βέβαια 8 βαθμούς από την προσεχή αντίπαλό της, που είναι και η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που αγνοεί την ήττα μετά από 13 αγωνιστικές.

Αγωνιστικά, η πρώτη προπόνηση για το νέο έτος θα διεξαχθεί σήμερα (μετά από τριήμερο ρεπό) με το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο Σπύρος Δασκαλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στον ημιτελικό με την Αναγέννηση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής. 

 

Στα μεταγραφικά, ο Πανθουριακός ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό Σέρτζιο Καραπετιάν του Αστέρα Αρφαρών, ενώ έχει αποκτήσει ως γνωστόν τον αμυντικό Σπύρο Οδεμισιώτη από την Πελλάνα Καστορείου.