Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 19:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σεφτέ στις μεταγραφές με Γιάννη Σεντεμέντε

Γράφτηκε από τον

Από την άμυνα ξεκίνησε η χειμερινή ενίσχυση στον Τσικλητήρα. Ο Γιάννης Σεντεμέντες συμφώνησε με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας και σήμερα το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Πύλου.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει παραστάσεις και από Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Βέροιας, ενώ έχει περάσει ακόμα από Αστέρα Τρίπολης, Προοδευτική, Ρούβα, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Πιερικό, Ελπίδα Ξυλοφάγου (στην Κύπρο) και Τριγλία Ραφήνας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Ηρακλή Καλαμάτας απ' όπου τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης για να ακολουθήσουν οι ομάδες που αναφέρθηκαν. Ο Σεντεμέντες έρχεται ουσιαστικά για να καλύψει το κενό του Αγγελου Μπίζου, ο οποίος σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες για τον Τσικλητήρα, προκειμένου να φανεί ανταγωνιστικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. 

 

Η νέα χρονιά ξεκινά με ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Αχαϊκή και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αύριο Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.