Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 15:22

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χωρίς βιασύνη στις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χωρίς βιασύνη στις μεταγραφές

Στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής (μαζί με Πανθουριακό, Πάμισο) και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας βρίσκει το 2017 την Αναγέννηση Παραλίας.

Κάτι που γεμίζει ικανοποίηση διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες. Το ζητούμενο πλέον είναι να μείνει η ομάδα ψηλά και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και φυσικά να κατακτήσει το κύπελλο. Γι' αυτό και στην Αναγέννηση δεν λένε όχι στη μεταγραφική ενίσχυση και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του προπονητή Αντώνη Μαυρέα με τον πρόεδρο Τάκη Σερεμέτη και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σερεμέτη. Το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός επιθετικού, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη για την τελική επιλογή. 

 

Αγωνιστικά, ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Διαβολίτσι και το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Να σημειωθεί ότι στο διάστημα της διακοπής, η Αναγέννηση έδωσε φιλικά με Μάνη και Πράσινα Πουλιά, όπου αγωνίστηκαν οι παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στην Α' τοπική.