Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 16:16

Καιρός στα γήπεδα: Στην "κατάψυξη" η 2η αγωνιστική της Super League!

Γράφτηκε από τον

Θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, χιονόπτωση και κίνδυνος αναβολής σε αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε τι καιρό θα κάνει σε όλα τα γήπεδα την ώρα των παιχνιδιών.

Κατά μέσο όρο 13 βαθμούς θα πέσει ο υδράργυρος σε μόλις 48 ώρες σε όλη την Ελλάδα, βάζοντας πολλές περιοχές στην "κατάψυξη" το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Μία είδηση που "παγώνει" και την Super League, τοποθετώντας πολλά ερωτηματικά δίπλα στα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για την 2η αγωνιστική, το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στην πρόγνωση του deltiokairou.gr για κάθε γήπεδο στα οποία θα παιχθεί (;) ποδόσφαιρο, υπάρχουν θερμοκρασίες όπως στην Τρίπολη με -6°C και χιονόπτωση την ώρα του αγώνα Αστέρας-ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι όποιο ματς αναβληθεί, θα πρέπει να διεξαχθεί την ίδια ώρα την επόμενη ημέρα.

Κανείς όμως δεν ξέρει αν μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια την επόμενη ημέρα (πχ στην Τρίπολη την Κυριακή θα έχει -8°C), ενώ το πρόβλημα εντείνεται λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Ιανουαρίου. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Super Leauge παίζουν και στο Κύπελλο, έτσι ΔΕΝ υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία στον μήνα!

Ετσι, όποια ματς δεν διεξαχθούν θα πάνε για τον Φεβρουάριο. Λίγο ακόμα δηλαδή και η 2η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί το... Πάσχα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ

Σάββατο 7/1

15.00 Ατρόμητος - Λεβαδειακός 3°C Αραιή συννεφιά

 

17.15 Βέροια - Ηρακλής -7°C Ελαφριά χιονόπτωση

 

19.30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ -6°C Χιονόπτωση

 

Κυριακή 8/1

15.00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα -4°C Αίθριος

 

17.15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος -5°C Χιονόπτωση

 

17.15 Πλατανιάς - ΑΕΛ 4°C Ασθενής βροχή

 

19.30 Ξάνθη - Ολυμπιακός -4°C Συννεφιά

 

Δευτέρα 9/1

19.30 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 2°C Ασθενής βροχή

 

Πρόβλημα και στη Football League

"Πονοκέφαλος" και για τη δεύτερη κατηγορία που ήδη έχει πάει πολύ πίσω. Το Σάββατο διεξάγονται οι αγώνες Λαμία-Αγροτικός Αστέρας και Τρίκαλα-Καρδίτσα, ενώ την Κυριακή Απόλλων-Αχαρναϊκός, Καλλονή-Κισσαμικός, Ελευσίνα-Αιγινιακός, Χανιά-Σπάρτη, Πανθρακικός-Καλλιθέα, ΟΦΗ-Σέρρες και Άρης-Παναιγιάλειος.

Αναβολές αναμένονται και σε παιχνίδια για την Γ' Εθνική που έχει δράση την Κυριακή.

Πηγή: www.sport24.gr