Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 14:46

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Σημαντικό διπλό με Γρ. Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από τα Αρφαρά ο Απόλλωνας νικώντας 1-0 τον τοπικό Αστέρα σ' ένα πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή.

Ετσι η καλαματιανή ομάδα απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη (εάν υποβιβαστούν τρεις ομάδες), ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση και η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το ματς κρίθηκε στο 52'  από το γκολ του Γρηγόρη Παπαγεωργίου, ο οποίος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο "Γ".

Ο Αστέρας είχε πάντως τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30' όταν ο Καραπετιάν βγήκε τετ α τετ με τον Αντωνόπουλο και σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Η ομάδα των Αρφαρών διαμαρτύρεται και για πέναλτι στον Kλ. Βοσνάκη στο 40'.

Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις που φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ.

Να σημειωθεί  ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε χωρίς κανένα μεταγραφικό απόκτημα, μιας και δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία τους. Ακόμα η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Παναγιωτόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Πετρ. Χαρλαμπόπουλος, Κωνσταντόπουλος (80' Μπούρης), Π. Χαραλαμπόπουλος, Ν. Βοσνάκης, Η. Καπόγλης, Καραπετιάν, Χρονόπουλος, Κλ. Βοσνάκης (65΄ Κουρτιώτης), Σωτηρόπουλος, Π. Καπόγλης. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούρας, Μπιζίμης, Ν. Παπαγεωργίου, Παυλάκος (85' Φέστας), Σεφεράσι, Γρ. Παπαγεωργίου, Δ. Τσουλάκος (80' Βουρνάς), Μανωλόπουλος, Στ. Τσουλάκος (57' Σκαφιδάς), Τρικουράκης.