Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 16:19

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-0: Ανέβηκε στην τρίτη θέση

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Βέσελι, Μπουραντώνη και Γκιάτα το Δώριο νίκησε εύκολα 3-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας και ανέβηκε στην 3η θέση της Α1 τοπικής. 

Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα και τέσσερα δοκάρια με τους Μπουραντώνη (2), Βεσέλη και Μπόρα! Στον αντίποδα η Χώρα που βρίσκεται στην 12η θέση, πήγε στο Δώριο με μόλις 11 παίκτες και αυτό σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση έφεραν την ήττα. 

Το 1-0 έγινε στο 25' με σουτ του Βεσέλη, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπουραντώνης με σουτ στο 50' έγραψε το 2-0 και ο Γκιάτα με τον ίδιο τρόπο στο 55' το τελικό 3-0.

Να σημειωθεί ότι το Δώριο αγωνίστηκε χωρίς τους Αρβανίτη, Λυμπερόπουλο, Γκρίτζαλη, Γεωργιόπουλο και Παπαδόπουλο που απουσίαζαν για διάφορους λόγους. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Κομπιλίρη. 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετράκος, Πετριτάι, Μουράτ (70' Γκότσης), Κομάν, Μπουραντώνης, Ζέππος, Μπόρα, Γκιάτα, Σταμάτης, Βεσέλης (80' Παντελής). 

 

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Στασινόπουλος, Σκουφάκης, Θ. Τσόπελας, Κυριακόπουλος, Β. Κανελλόπουλος, Δ. Κανελλόπουλος, Καγιάς, Αναστ. Τσόπελας, Γκεβόρι, Καλογερόπουλος, Αλεξανδρόπουλος,