Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 17:38

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στις 22 Γενάρη τελικά το ματς με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στις 22 Γενάρη τελικά το ματς με Αχαϊκή

Μέσα στο Γενάρη θα ταξιδέψει τελικά για την Κάτω Αχαγιά ο Τσικλητήρας Πύλου, καθώς το ματς με την Αχαϊκή που αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας, ορίστηκε τελικά για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Αρχικά η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι η 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά πριν λίγο με νέα ανακοίνωση όρισε τα παιχνίδια για τις 22 Γενάρη, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.

Μετατέθηκε για τις 25 Φλεβάρη η 1η αγωνιστική του β' γύρου

Πλέον η 16η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 25 Φεβρουαρίου. "Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου. Η 16η αγωνιστική μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου", αναφέρει σχετικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πρακτικά αυτή την εβδομάδα δεν αλλάζει τίποτα για τον Τσικλητήρα, με δεδομένο ότι την 15η αγωνιστική έχει ρεπό. Ετσι ο Νίκος Κακαλέτρης βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι. Κάτι που όμως είναι δύσκολο, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στις μετακινήσεις από την κακοκαιρία.

Πήρε Χελά, έφυγε ο Μεντούρ  

Παίκτης του Τσικλητήρα και με τη… βούλα είναι ο Βαγγέλης Χελάς, ο οποίος συμμετείχε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις και πλέον εκδόθηκε το δελτίο του. Ο Χελάς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ -20 του Πανιωνίου και παλαιότερα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ στη Μεσσηνία έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ Καλαμάτας. Πρόκειται για το δεύτερο χειμερινό απόκτημα μετά τον αμυντικό Γιάννη Σεντεμέντε, που θα δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ εντός των ημερών αναμένεται και άλλη προσθήκη. Από την άλλη πλευρά, σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Αλάν Μεντούρ στην Πύλο. Ο Βελγοαλγερινός επιθετικός που ήρθε το Νοέμβρη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τσικλητήρα, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο (είναι κοντά σε ομάδα Β' εθνικής). Γι' αυτό και δεν επέστρεψε μετά τις γιορτές.