Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 19:30

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή

Με ανατροπή στο σκορ ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε χθες εντός έδρας με 2-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης. 

Το παιχνίδι έγινε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, όπου σε όλη την επιφάνεια του ήταν λασπωμένος. Ετσι οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν όσο καλύτερα γινόταν ώστε να βοηθήσουν τις ομάδες τους να διεκδικήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι νικητές με τους τρεις πόντους απομακρύνθηκαν από αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως στη πιο καλή στιγμή τους στο β' μέρος δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν σε πέναλτι που κέρδισαν. Να σημειωθεί ότι διπλό ρόλο είχε στο παιχνίδι ο Β. Δουρούμης, αφού εκτός του ότι αγωνίστηκε, εκτελεί και χρέη προπονητή.

 Τα γκολ και το χαμένο πέναλτι

Στο 10' ο Αβιζιώτης με απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 35' ο Σταμάτης με διαγώνιο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 70' ο Μπόκολος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Τουρλομούσης σφύριξε αμέσως πέναλτι. Ο Δ. Κουτσουμπός με εύστοχη εκτέλεση "έγραψε" το 2-1.

Στο 86' ο Βλαχάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ι. Κουτσουμπό και ο διαιτητής Τουρλομούσης σφύριξε πέναλτι. Ο Αβιζιώτης που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Παράπονα ο Ολυμπιακός

Παράπονα από το διαιτητή Τουρλομούση έχουν οι φιλοξενούμενοι γιατί σε δύο φάσεις στο α' ημίχρονο τους ακύρωσε ισάριθμα γκολ. Η πρώτη φάση στο 30' όταν ο Χόλμπαν "έκοψε" την μπάλα για τον Βλαχάκη, ο οποίος με πλασέ σκόραρε, όμως ο διαιτητής με την υπόδειξη του βοηθού, έδειξε πως η μπάλα πριν τη γυρίσει ο Χόλμπαν στην περιοχή, είχε βγει άουτ. Η δεύτερη στο 45' όταν ο Βλαχάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά με την υπόδειξη του βοηθού ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν παράπονα και από τη συμπεριφορά του κ. Τουρλουμούση μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταύρος Σκουρλέτης, μιλώντας στο "Notosport" υποστήριξε πως όταν πήγε να πάρει το φ.α. και να εκφράσει τα παράπονα του για την ακύρωση των δύο τερμάτων, η συμπεριφορά του διαιτητή προς το πρόσωπο του ήταν απαράδεκτη έως και προσβλητική.

Ο Ακρίτας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες γιατί στο 85' αποβλήθηκε ο Ι. Κουτσουμπός με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στη φάση του πέναλτι (η 1η κίτρινη στο 30' για μαρκάρισμα). 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ι. Καπινιάρης, Σιψάς, Τέντες, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Μαθιόπουλος (75' Φωτεινάκης), Αν. Μάραντος (85' Κωστάκης), Μουτζούρης, Σταμάτης, Μπόκολος (90' Λεφτάκης).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Χόλμπαν, Μουτσούλας, Βλαχάκης, Πράττης (60' Κ. Δουρούμης), Αβιζιώτης.