Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 19:59

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 2-0: Οι αλλαγές έφεραν τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Οι αλλαγές που έγιναν στο β' ημίχρονο, έφεραν τη νίκη για το Ασπρόχωμα, που επικράτησε προχθές εντός έδρας του Αστέρα Μικρομάνης με 2-0.

Τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσε ο Αργύρης Κουραμπάς, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η χρυσή αλλαγή για την ομάδα του, αφού λίγη ώρα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι κατόρθωσε να βρει δίχτυα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (77'-79'). Οι νικητές θα μπορούσαν να έχουν βάλει τις βάσεις για τη νίκη από το α' 45λεπτο, όμως δεν αξιοποίησαν τις φάσεις που δημιούργησαν.

Η ομάδα της Μικρομάνης ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και παρότι προσπάθησε στη διάρκεια του 90λεπτου να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε.

Στο 77' από κόρνερ του Πετσόπουλου ο Κουραμπάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 79' σουτ του Γυφτέα απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά  ο Κουραμπάς με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

Στο 30' από πλάγια σέντρα του Αρ. Ηλιόπουλου κινήθηκε στην πορεία της μπάλας ο Γυφτέας και με σουτ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40' ο Αρ. Ηλιόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Μητσέας πετάχτηκε στο κέντρο της εστίας και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 50' ο Π. Καρδάσης με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 59' σουτ του Γυφτέα από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 63' ο Φίλιος από σέντρα του Αρ. Ηλιόπουλου ο Φίλιος κοντρόλαρε τη μπάλα και σούταρε, όμως κτύπησε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 81' σουτ του Γυφτέα από πλάγια θέση απέκρουσε σωτήρια ο Μητσέας και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 85' ο Κουραμπάς μόνος στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει με τα πόδια ο Μητσέας.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Δεικτάκτης, Μπάκας (65' Κουραμπάς), Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Βεργόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρ. Χατζηπαναγιώτης (60' Πετσόπουλος), Σακκάς (46' Θεοδωρόπουλος), Αρ. Ηλιόπουλος, Γυφτέας, Φίλιος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθανασόπουλος (70' Κωνσταντακόπουλος), Χασάπης, Μπούρας-Σουλιμάς, Αθ. Καρδάσης, Π. Καρδάσης, Σταθόπουλος (85' Σκοπέτος), Αλεξόπουλος, Μωραγιάννης, Μαυροειδής, Κουρούπης.