Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 17:24

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους πρωτοπόρους

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική, πρώτη του β' γύρου ανάμεσα στον Ηρακλή Καλαμάτας και τη Σπερχογεία, μένοντας έτσι στο 0-0.

Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους πρωτοπόρους «ταύρους» μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια. 

Το παιχνίδι διεξήχθη καθ' όλη τη διάρκεια κάτω από ψιλόβροχο με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο. Οι προσπάθειες τους όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και το τελικό 0-0 χαρακτηρίζεται ως δίκαιο αποτέλεσμα. Επίσης θετικό ήταν και το ξεκίνημα των Γιάννη Ζαπρόπουλου και Αρη Γαλανόπουλου στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο α' ημίχρονο για να πάρουν κεφάλι στο σκορ με Γκελγκέρια (2' πριν σουτάρει για γκολ τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε), Σπαντιδέα (4' σουτ άουτ), Γκελγκέρια (30' σουτ μέσα από την περιοχή πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί), ενώ στο 40' από αμυντικό λάθος των παικτών της Σπερχογείας λίγο έλειψε να μπει αυτογκόλ.

Η Σπερχογεία απείλησε κυρίως στην επανάληψη με πιο αξιόλογη φάση στο 67' όταν ο Μπαλαούρας έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Χριστόπουλος πετάχτηκε στο α' δοκάρι έκανε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Επίσης στο 70' σε ανάλογη φάση σέντρα του Μπαλαούρα, ο Ι.Ν. Γιακουμής ετοιμαζόταν να σκοράρει και αμυντικός τον έβγαλε εκτός πορείας με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Ο Πλακογιάννης ήταν κοντά δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Στο ίδιο διάστημα ο Ηρακλής είχε μόλις μία αξιόλογη φάση με τον Γκελγκέρια στο 71' όταν έφτασε στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε έναν αντίπαλο του έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως ο Τσούλος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας, Ζαφειρόπουλος, Πραστέλλας, Γ. Παπαδέας, Μπακλαβάς (88' Στραβάκος), Κωνσταντόπουλος, Σπαντιδέας, Γκελγκέρια (80' Μάρης), Μουρούφας (89' Γεωργακόπουλος).

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Μοσχίδης, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Ι. Καραχάλιος (76' Παπανικολόπουλος), Αγγελής, Χριστόπουλος, Ι.Ν. Γιακουμής, Αργ. Δικαίος.