Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 17:40

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-3: Στο φινάλε πήρε σημαντικό διπλό

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-3: Στο φινάλε πήρε σημαντικό διπλό

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε ο Αίαντας που επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σουληναρίου, του Χανδριναϊκού με 3-1.

Η Καλαματιανή ομάδα ζευγάρωσε τις νίκες της επί του Χανδριναϊκού καθώς και στο ματς του α' γύρου είχε κερδίσει με 3-2 και παραμείνει κοντά στις 3 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην Α' τοπική.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο 45λεπτο, ο Αίας ανέβασε απόδοση στην επανάληψη και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 1-0.

Να σημειωθεί ότι από τον Χανδριναϊκό αποχώρησε ο Σωτήρης Παυλέας με τη διοίκηση να τον ευχαιριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο 41' από σέντρα του Σαχινάι, ο Γιάνναρης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46' ο Διονυσόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 86' και πάλι ο Διονυσόπουλος με απευθείς φάουλ αυτή τη φορά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αίαντα "γράφοντας" το 1-2. Δύο λεπτά μετά, από πάσα του Μασουρίδη ο Αντωνόπουλος με πλασέ σημείωσε το 1-3.

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μασουρίδης (11' σουτ, 18' και 28' ισάριθμα τετ-α-τετ), Κουλουμπός (49' κεφαλιά) και Αντωνόπουλος (62' σουτ, 79' μακρινό σουτ).

ΧΑΝΔΙΡΝΑΪΚΟΣ: Κούρταλης, Κότι, Λύρας, Μπιλάλι, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Σαχινάι, Καλδής (65' Κλαρίδας), Γιάνναρης, Δ. Κατσιγιάννης, Μεμουσάι (82' Καρλής).

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Λαγωνικάκος, Ζαγαρέλος, Κουλουμπός, Μασουρίδης, Στραβάκος, Διονυσόπουλος, Αντωνόπουλος, Κανιώρος (46' Αλεξανδρόπουλος), Αντεμάι, Πανταζής.