Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 13:53

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε τον Φαράντο - Αποφασίζουν για Γκελγκέρια

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε τον Φαράντο - Αποφασίζουν για Γκελγκέρια

 

Με τον Παναγιώτη Φαράντο ξεκίνησε η ενίσχυση στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μπακ χαφ καλύπτοντας έτσι το κενό που είχε εκτιμηθεί ότι υπήρχε στην αριστερή πλευρά. Ο Φαράντος έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμάτας ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε παίξει σε Ανδρούσα και Ολυμπιακό Καλαμάτας. 

Από εκεί και πέρα, στον Ηρακλή έχουν δεχθεί κρούση από την "Μαύρη Θύελλα" για τον νεαρό παίκτη της ομάδας Ελβις Γκελγκέρια. Υπάρχει διάθεση να δοθεί ο παίκτης στην μεγάλη ομάδα του νομού, αλλά από την άλλη πλευρά στον Ηρακλή σκέφτονται πως ενδεχόμενη παραχώρηση του παίκτη θα αποδυναμώσει την ομάδα που στοχεύσει στην άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Για αυτό και θα γίνει άμεσα συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί αν θα παραχωρηθεί τώρα ο παίκτης ή το καλοκαίρι όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί. 

Αγωνιστικά, στον Ηρακλή υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας και την λευκή ισοπαλία με την πρωτοπόρο Σπερχόγεια. Στο ματς αυτό έκαναν ντεμπούτο στον πάγκο οι Άρις Γαλανόπουλος και Γιάννης Ζαπρόπουλος, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Πέτρο Χιώτη που είχε λύσει την συνεργασία του με την ομάδα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. 

 

Στον Ηρακλή ετοιμάζονται πλέον για τα δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν με Αστέρα Μικρομάνης και Πεταλίδι. Πρόκειται για δύο ματς που θέλουν να πάρουν αν είναι δυνατόν και τους έξι βαθμούς ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην Α' τοπική. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής είναι στην 6η θέση με 21 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη προνομιούχο θέση που βρίσκεται το Δώριο.