Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 14:18

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: "Μια νίκη θα αλλάξει την ψυχολογία", λέει ο Δ. Πουλής

Γράφτηκε από τον

Την 10η ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής γνώρισε η Α.Ε. Αβίας με 0-2 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Η ομάδα του Κάμπου έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα και συγκεκριμένα από τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν και επικράτησε 2-0 του Εθνικού Μελιγαλά. 

Παρ' όλα αυτά οι ελπίδες παραμονής δεν έχουν χαθεί με δεδομένο ότι η διαφορά από την 14η σωτήρια θέση (εάν υποβιβαστούν 2 ομάδες), είναι 4 βαθμοί. 

"Πιστεύω ότι το θέμα είναι ψυχολογικό, γιατί έχουμε πολύ καιρό να κερδίσουμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι είχαμε μαζεμένους τραυματισμούς και απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μια νίκη θα αλλάξει τη ψυχολογία", δηλώνει στο "Notosport" ο Διονύσης Πουλής.

Ο τεχνικός της Αβίας παραδέχεται βέβαια ότι: Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και μπορούμε να το παλέψουμε".

 

Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Αποστολίδης από τιμωρία, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Πολυμενέας που αποθεραπεύτηκε. Πλέον εφόσον εκδοθεί το δελτίο του Πέτρου Μανιατέα, η Αβία θα είναι πάνοπλη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά, με τον οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος.