Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 12:55

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Θετικός ο απολογισμός του πρώτου γύρου

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Θετικός ο απολογισμός του πρώτου γύρου

Με ήττα στην Κυπαρισσία ολοκλήρωσε ο Εθνικός τον πρώτο γύρο της Α' τοπικής, ο οποίος είχε πάντως θετικό πρόσημο για την ομάδα του Μελιγαλά. 

Το ματς στην Κυπαρισσία και η ήττα με 1-0 άφησε μια πικρή γεύση αφού στον Εθνικό θεωρούν ότι μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία, ωστόσο η ήττα σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη έδρα δεν αλλάζει την συνολικά θετικά εικόνα στον πρώτο γύρο.

Ειδικά μετά τις πρώτες αγωνιστικές και το μέτριο ξεκίνημα, ο Εθνικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και στα 9 τελευταία ματς είχε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, την Κυριακάτικη από την Κυπαρισσία και αυτή από την Καλαμάτα. Έτσι τελείωσε τον πρώτο γύρο στην 7η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής. 

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τον πρώτο γύρο συνολικά. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά αλλά στην συνέχεια ήρθαν και κάποια παιδιά στην ομάδα και πήραμε κάποιες σημαντικές νίκες, όπως με Απόλλωνα και Ολυμπιακό στην Καλαμάτα. Είχαμε βέβαια και κάποιες απώλειες στην έδρα μας, τις ισοπαλίες με Διαβολίτσι, Αρφαρά και Εράνη. Συνολικά όμως ο απολογισμός είναι θετικός», τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού ο οποίος τόνισε πως στην συνέχεια η ομάδα του θα κινηθεί χωρίς μεταγραφές. "Παίζουν κάποια νέα παιδιά και σκοπός είναι να πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο στην συνέχεια ώστε να είναι πιο έτοιμοι τη νέα χρονιά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντωνόπουλος. 

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά με το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Αβίας, όπου οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. 

Ο νεαρός Χρ. Γεωργακόπουλος θα απουσιάσει, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους.