Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 16:59

ΔΩΡΙΟ: Μπήκε δυνατά στο νέο έτος

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο εύκολες νίκες ξεκίνησε το 2017 για το Δώριο που πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της Α1 τοπικής και φιλοδοξεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στα δύο πρώτα ματς της νέας χρονιάς το Δώριο νίκησε με 3-0 τη Χώρα εντός έδρας και με 5-1 το Νέο Αρι εκτός έδρας. Είναι στην τρίτη προνομιούχο θέση με 24 βαθμούς και έχει ένα μικρό προβάδισμα για άνοδο, καθώς οι ομάδες που τον ακολουθούν είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία.

Ωστόσο το καλό πρόσωπο που έδειξε στα πρώτα ματς δημιουργεί καλή ψυχολογία και αισιοδοξία για την συνέχεια. Επιπλέον η ομάδα ενισχύθηκε με τον έμπειρο φορ Γιάννη Κατσίβα που έπαιξε κόντρα στον Νέο Αρι ενώ στο προσεχές ματς με τον Ακρίτας Κορώνης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Κωστέας. Από την άλλη πλευρά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκιάτα λόγω τραυματισμού. 

"Έχουμε ανέβει στην τρίτη θέση και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση", τόνισε ο προπονητής του Δωρίου Σωτήρης Μπουραντώνης. 

 

Το Δώριο συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Ακρίτα Κορώνης που θα γίνει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Δωρίου, ενώ παράλληλα ενδέχεται να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή ακόμη.