Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 17:51

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αποδυνάμωση του ρόστερ μετά την ξαφνική αποχώρηση Ερέκι!

Γράφτηκε από τον

Εναν από τους καλύτερους παίκτες του έχασε σήμερα ο Τέλλος Άγρας… 

Ο Αλέξανδρος Ερέκι ανακοίνωσε ξαφνικά στους διοικούντες της ομάδας των Γαργαλιάνων πως επιθυμεί να αποχωρήσει, για να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματική ομάδα της Αλβανίας.

Δεν πήρε το δελτίο του...

Ετσι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε το πρωί για την γείτονα χώρα, χωρίς πάντως να πάρει το δελτίο του από τους Γαργαλιάνους… 

Κι αυτό διότι υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει αν δει πως τα πράγματα εκεί που πάει δεν είναι όπως τα περίμενε.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη απώλεια για τους "ερυθρόλευκους" που χάνουν τον παίκτη - σημείο αναφοράς στην επιθετική τους λειτουργία. Ο Ερέκι έπαιξε σε 11 ματς (στα άλλα πέντε ήταν τραυματίας), πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ είχε σκοράρει και στο ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Αυτή είναι η τρίτη οικειοθελής αποχώρηση ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν, μετά τους Κώστα Παπουτσή και Γιάννη Κούτρη.

Ακόμη να θυμίζουμε πως μέσα στο Γενάρη από τον Αγρα αποτέλεσαν παρελθόν και οι Καλογήρου, Κουπούζος, Πανάγου και Δ. Νικολόπουλος, ενώ έχουν σταματήσει και οι Γκότσης, Παπανδρεόπουλος. 

Στον αντίποδα έχει αποκτηθεί ο μέσος Νίκος Τσίμπιτσης και ο τερματοφύλακας Κώστας Στασινόπουλος.

"Καίγεται" για μεταγραφική ενίσχυση

Πλέον μετά και την αποχώρηση του Ερέκι είναι επιβεβλημένη η μεταγραφική ενίσχυση και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται διοίκηση και Τσίκινης.

Στα αγωνιστικά ο Τέλλος Αγρας αφήνει πίσω το ματς με την Καλαμάτα και στρέφει την προσοχή του στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Σε αυτό το ματς επιστρέφει ο 

 

Λυκούργος Ν. Ανδρώνης που εξέτισε την ποινή του.