Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 18:16

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Ανατροπή με Σπαντιδέα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Ανατροπή με Σπαντιδέα

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής Καλαμάτας μετά από 3 αγωνιστικές, καθώς κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας τον Αστέρα Μικρομάνης με 2-1.

Οι "κυανέρυθροι" παρότι βρέθηκαν από το α' ημίχρονο να χάνουν με 1-0, στην επανάληψη κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τη νίκη με γκολ του Σπαντιδέα.

Στο 30' ο Αλεξόπουλος "έκοψε" την μπάλα για τον Σταθόπουλο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 55' από φάουλ του Κατσαρού ο Σπαντιδέας με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83' από ωραία συνδυασμένη ενέργεια και γύρισμα του Γκελγκέρια και πάλι ο Σπαντιδέας με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 1-2.

Καλή ευκαιρία για να σκοράρει, είχε ο Αστέρας στο 75' όταν ο Κουρούπης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ στο β' ημίχρονο με τους Σπαντιδέα και Γκελγκέρια σε ισάριθμα σουτ, όμως κατόρθωσαν και απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες γιατί στο 90' αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Μωραγιάννης και Στραβάκος γιατί απώθησαν ο ένας τον άλλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθ. Καρδάσης, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Κουρούπης, Παπαβασιλόπουλος, Π. Καρδάσης, Μωραγιάννης, Σταθόπουλος (82' Παυλόπουλος), Αλεξόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κ. Παπαδέας, Τζ. Παπαδέας (80' Στραβάκος), Μπρακούλιας, Πραστέλλας, Γεωργακόπουλος, Γ. Παπαδέας (65' Γκελγκέρια), Μπακλαβάς, Κωνσταντόπουλος, Φαράντος, Κατσαρός (89' Φυκούρας), Σπαντιδέας.

Παραίτηση Σκαρπαλέζου

Ο προπονητής του Αστέρα Μικρομάνης Μιχάλης Σκαρπαλέζος μετά το τέλος του αγώνα έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης, μετά και την 4η σερί ήττα της ομάδας.