Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 19:10

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-0: Στην τρίτη θέση με Διονυσόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Σταύρο Διονυσόπουλο, ο Αίαντας επικράτησε προχθές στο "Π. Μπαχράμης" του Νέου Αρι με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας. 

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλοί στο α' μέρος και κατάφεραν σε μία από τις φάσεις που δημιούργησαν να σκοράρουν και με αυτό το γκολ πήραν την πολύτιμη νίκη. Ήταν στο 44' όταν ο Μασουρίδης έκανε την κάθετη πάσα για τον Διονυσόπουλο και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Νωρίτερα είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με Παλιατσέα και Μιχαλόπουλο. Συγκεκριμένα στο 22' από κόρνερ του Διονυσόπουλου ο Παλιατσέας με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι και στο 34' ο Μιχαλόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον Ρουμελιώτη, έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για γκολ.

Ο Νέος Άρις παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο 45λεπτο απείλησε τον Αίαντα κυρίως από στημένες φάσεις. Σε τρεις περιπτώσεις με κεφαλιές των Κωστόπουλου (δύο φορές), Μπάκα,  ενώ στο 90' θα μπορούσε να φτάσεις στην ισοφάριση με τον Δρούγα, όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε μέσα από περιοχή απέκρουσε ο Μπαχράμης.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 85' αποβλήθηκε ο Κωστόπουλος με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία.

ΑΙΑNΤΑΣ: Μπαχράμης, Λαγωνικάκος, Αλεξανδρόπουλος, Π. Παπαγιαννόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παλιατσέας (75' Μπαζίγος), Διονυσόπουλος, Μασουρίδης (46' Αντωνόπουλος), Αντεμάι, Στραβάκος, Πανταζής.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Φλέσσας, Βουρλάκος (46' Ε. Σπηλιώτης), Κωστόπουλος, Ζούζουλας, Αναζίκος, Ι. Σκαλιώτης, Κυριόπουλος, Κατσιμαγκλής, Μπάκας (80' Κουρκούτας), Δρούγας.

Τρεις μεταγραφές ο Νέος Αρις 

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ξεκίνησε ο Νέος Άρις με στόχο να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει στα παιχνίδια του β' γύρου την παραμονή στην κατηγορία.

 

Στη διάρκεια της εβδομάδας απέκτησε τους Βαγγέλη Ζούζουλα, Δημήτρη Αναζίκο από τον Αστέρα Μικρομάνης και τον Νίκο Τομαρά από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι, ενώ ο Τομαράς απουσίαζε λόγω δουλειάς.