Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 13:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μένει… Μεσσήνη - Μόνο ένα εκτός έδρας ματς μέχρι 18 Μαρτίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μένει… Μεσσήνη - Μόνο ένα εκτός έδρας ματς μέχρι 18 Μαρτίου

Σαν… "σίφουνας" πέρασε την Κυριακή από τα Αρφαρά ο Πάμισος, καθώς επικράτησε 4-1 του τοπικού Αστέρα και είναι πλέον μόνος στην 4η θέση της Α' τοπικής.

"Βγάλαμε καλό πρόσωπο, που το είχαμε ανάγκη τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά. Πετύχαμε δύο γκολ νωρίς και όλα έγιναν πιο εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι αγωνίστηκαν αρκετά νέα παιδιά", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης για το προχθεσινό ματς και προσμένει πλέον από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Για την ακρίβεια να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, μιας και ο Πάμισος θα δώσει τρία σερί παιχνίδια στη Μεσσήνη και πέντε στις επόμενες έξι αγωνιστικές! λόγω των αλλαγών που είχαν γίνει στο πρόγραμμα του πρώτου γύρου.

Με άλλα λόγια μέχρι τις 18 Μαρτίου υπάρχει μόνο μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Πάμισος θα υποδεχτεί κατά σειρά  Εράνη (29/1), Πανθουριακό (5/2), Τέλλο Αγρα (12/2), Διαβολίτσι (5/3) και Καλαμάτα (12/3), ενώ εκτός θα παίξει μόνο στις 18 Φλεβάρη με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η επόμενη έξοδος είναι στις 18 Μαρτίου με τον Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας.  Οι Νησιώτες σε 7 αγώνες ενώπιον του κοινού τους μετρούν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με τέρματα 20-7. 

Αγωνιστικά, ο Χρήστος Μπομπότσι ζήτησε να αποχωρήσει από τον Πάμισο, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Αγγελος Γεωργιόπουλος που πήρε μεταγραφή στον Τσικλητήρα Πυλου.