Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 13:33

Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την πίτα τους έκοψαν την Τετάρτη το βράδυ οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας στην ταβέρνα Δρίτσας στην Μαρίνα.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου, τα μέλη της διοίκησης και πολλοί παλαίμαχοι έδωσαν το παρών σε μια ωραία εκδήλωση όπου έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης. 

Οι τυχεροί που βρήκαν τα δύο φλουριά ήταν ο φίλος των παλαιμάχων Παναγιώτης Καπετανάκης που κέρδισε ένα κόσμημα, προσφορά της διοίκησης των παλαιμάχων και του επίτιμου προέδρου της Καλαμάτας Λυκούργου Γαϊτανάρου και ο παλαίμαχος Βασίλης Μπλέτσας που κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά του αντιπροέδρου των παλαιμάχων Παναγιώτη Σερεμέτη.

Επίσης κληρώθηκαν 12 ταμπακιέρες, προσφορά του Βασίλη Μανέτα. Οι πίτες ήταν προσφορά των Νικήτας Παπανικολόπουλου και Γιώργου Γκότση.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δημήτρης Τσάκωνας που μετέφερε και τις ευχές του Σταύρου Παπαδόπουλου ενώ το παρών έδωσαν και οι προπονητές της ομάδας της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής και Ελβιο Μάνα καθώς ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης που είναι πάντα κοντά στους παλαίμαχους, όπως και ο χορηγός των παλαιμάχων Αλέκος Νταγιόπουλος. 

Θλίψη για Πανάκη

Στην εκδήλωση πάντως κυριάρχησε και μια άσχημη είδηση που είχε να κάνει με τον θάνατο του παλαιμάχου του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Πανάκη, ο οποίος είχε άριστες σχέσεις με τους παλαίμαχους της Καλαμάτας. 

Ο Μανώλης Θεοδώρου έκανε ειδική αναφορά στον Πανάκη λέγοντας: "Εκτός από μεγάλος παίκτης με τεράστια προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπήρξε άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης και δίδαξε ήθος. Τον γνωρίζαμε 20 χρόνια, στο διάστημα που ήταν πρόεδρος των παλαιμάχων του παναθηναϊκού και πραγματοποιούσαμε φιλικά για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που είχαμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια έχουν δοθεί σε ιδρύματα και σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και έφτασαν τις 200.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια».

Πριν την κοπή της πίτας των παλαμάχων της Καλαμάτας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη το Πανάκη ενώ αντιπροσωπεία των παλαιμάχων της Καλαμάτας θα παρευρεθεί σήμερα στην κηδεία του «πράσινου» παλαίμαχου και θα καταθέσει στεφάνι.