Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 18:12

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Παρελθόν ο Βασίλης Κούβαλης

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Παρελθόν ο Βασίλης Κούβαλης

 

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Δόξα Μεγαλόπολης, καθώς ο Βασίλης Κούβαλης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Ζευγολατιό.

Η απόφαση του έμπειρου τεχνικού είναι οριστική και η Δόξα θα υποδεχτεί με νέο προπονητή τον Τσικλητήρα Πύλου, την προσεχή Κυριακή στη Μεγαλόπολη.

 

Ο Κούβαλης βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση για να χαιρετήσει τους παίκτες και αποχωρεί από την αρκαδική ομάδα μετά από δύο χρόνια 3 μήνες, για προσωπικούς όπως αναφέρει λόγους. Αναλυτικά η δήλωσή του:  "Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες συνεχόμενης παρουσίας μου στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης, παραιτήθηκα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που μου έκανε την τιμή να μου  αναθέσει την τεχνική ηγεσία στην ιστορική ομάδα της Αρκαδίας και όλους  τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους όλο αυτό το διάστημα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας αήττητοι, ανεβαίνοντας κατηγορία (Γ΄ Εθνική) στη διαδικασία των μπαράζ, αλλά και την συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και υγεία σε όλους".