Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 21:15

Ντέρμπι μόνο για 90 λεπτά!

Γράφτηκε από τον

Το παιχνίδι που όλοι οι Μεσσήνιοι περιμένουν από την μέρα που έγινε η κλήρωση της Γ' εθνικής, απέχει πλέον ελάχιστα εικοσιτετράωρα. Ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή την "Μαύρη Θύελλα" σ' ένα ντέρμπι που θα πρέπει να είναι γιορτή για την πόλη και κατ' επέκταση για όλη τη Μεσσηνία.


Οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες μόνο για 90 λεπτά και το ζητούμενο για κάθε υγιή σκεπτόμενο φίλαθλο είναι να δει όμορφο θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος.
Μακάρι το γήπεδο να γεμίσει, όπως τις παλιές καλές εποχές που η Καλαμάτα ήταν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Βαθμολογικά δεν κρίνεται τίποτα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα με δεδομένο ότι το ημερολόγιο θα λέει 27 Οκτωβρίου και θα απομένουν 25 αγωνιστικές. Ο νικητής σίγουρα όμως θα πάρει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.
Αμφότερες οι Μεσσηνιακές ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με καλό ηθικό.
 Η "Μαύρη Θύελλα' πήρε  τη νίκη που τόσο ήθελε και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο Μεσσηνιακός απέσπασε το βαθμό στη Βάρδα από την ομώνυμη ομάδα και διεύρυνε στις τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί του. Μετρά μόνο μια ήττα στην πρεμιέρα από το Μεσολόγγι παρότι έχει δώσει μέχρι σήμερα μόλις ένα ματς ενώπιον του κοινού του.
Από την άλλη η  Καλαμάτα είχε ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά δεν παύει να έχει τεράστια δυναμική λόγω φανέλας και κόσμου.
Ολα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι που θα κρατήσει… όση ώρα διαρκεί ένα ποδοσφαιρικό ματς. Οι περισσότεροι άλλωστε παίκτες έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, πολλοί είναι φίλοι και δεν έχουν να χωρίσουν κάτι.