Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 20:56

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Τρίποντο στο 89' με Καρδάση!

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη πήρε χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Απόλλωνας Πεταλιδίου που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Με αυτή τη νίκη, την οποία πήρε με γκολ στο 89', έφτασε στους 20 πόντους, ξέφυγε από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ σε υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα της Ανάληψης, καθώς και στο ματς του α' γύρου, είχε κερδίσει επίσης 1-0.

Η ομάδα του Πεταλιδίου, είχε την ευκαιρία να έχει ανοίξει το σκορ νωρίτερα, στο 77' με τον Μπογκντάνι, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ μέσα στην περιοχή, όμως άργησε να πλασάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν στην πιο αξιόλογη φάση που δημιούργησε στο 80' με τον Βλαχάκη. Συγκεκριμένα ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να σκοράρει με σουτ, καθώς ήταν εκτός θέσης ο Αγγ. Δαμήλος και ένας αμυντικός ήταν πεσμένος στο έδαφος, όμως έστειλε την μπάλα πάνω του και έτσι έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογία και η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Το γκολ που έκρινε το αγώνα σημείωσε στο 89' ο Γ. Καρδάσης με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Αρ. Δαμήλος, Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Πετρόπουλος (70' Κωνσταντόπουλος), Γ. Καρδάσης, Χούτος, Κοστόφ (55' Σαραντόπουλος), Μπογκντάνι, Ξαρχάκος, Κ. Κορμπής.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος, Βανικιώτης, Καννάς, Β. Δουρούμης, Ανδρεάδης, Κ. Παναγιωτόπουλος (85' Αβιζιώτης), Μουτσούλας, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος (60' Σακκάς), Α. Χρονόπουλος (55' Χόλμπαν).