Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:27

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-2: Σημαντική νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπές στο σκορ, ο Παπαφλέσσας Χώρας επικράτησε το Σάββατο στο γήπεδο του, του Απόλλωνα Πεταλιδίου με 3-2.

Όπως φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα, η ομάδα που θα έβαζε τα περισσότερα γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Παπαφλέσσας βρήκε δίχτυα τρεις φορές και επικράτησε του Απόλλωνα, τον οποίο άφησε δύο βαθμούς πίσω του. Αυτή η νίκη είναι άξια αναφοράς μιας και ήταν η 2η απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο βρίσκεται κοντά στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Πεταλιδίου πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ ώστε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Χώρας.

Στο 21' από φάουλ του Ξαρχάκου ο Αντωνίου με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 47' ο Αν. Τσόπελας έκανε τη σέντρα και ο Δημόπουλος με κεφαλιά "έγραψε" το 1-1. Στο 56' μετά από ωραία συνδυασμό Αντωνίου, Ξαρχάκο, αυτός πάσαρε στον Κ. Κορμπή, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Μίντζηρα και με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 65' ο Σκουφάκηε εκτέλεσε φάουλ και ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 70' από φάουλ του Αν. Τσόπελα ο Καλογερόπουλος με προβολή σημείωσε το 3-2.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο γιατί στο 94' αποβλήθηκε ο Αν. Τσόπελας με 2η κίτρινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Μίντζηρας, Σκουφάκης, Β. Κανελλόπουλος, Γρηγορόπουλος, Θ. Τσόπελας, Δ. Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Ρουσσόπουλος, Αν. Τσόπελας, Δημόπουλος (90' λ.τρ. Επ. Καγιάς), Καλογερόπουλος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Αρ. Δαμήλος, Χούτος (73' Ορ. Μπογκντάνι), Παναγόπουλος (46' Κοστόφ), Καπρούλας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Πετρόπουλος, Αντωνίου (62' Γ. Κορμπής), Ξαρχάκος, Ρ. Μπογκντάνι.