Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 20:34

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ: Στον τελικό το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο σημερινός ημιτελικός στο πρωτάθλημα λυκείων Μεσσηνίας, ανάμεσα στο 1ο ΕΠΑΛ και το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια και στη "ρώσικη ρουλέτα" χαμογέλασε το 2ο ΕΠΑΛ  παίρνοντας τη νίκη με 5-4 και το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.  Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΓΕΛ Κυπαρισσίας - ΓΕΛ Πύλου, που θα αναμετρηθούν αύριο στις 10.30 το πρωί στην Πύλο.
Ο τελικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί η έδρα του.
Ο πρώτος ημιτελικός φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και δεκάδες μαθητές και μαθήτριες δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Το πάθος και η θέληση για τη νίκη κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και το ματς φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως είτε η αστοχία, είτε η ικανότητα των γκολκίπερ δεν το επέτρεψαν.
Ετσι μετά το 0-0 στη κανονική διάρκεια ακολούθησαν απευθείας πέναλτι. Το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό και στο φινάλε οι παίκτες του πανηγύρισαν έντονα την πρόκριση, μαζί με τους συμμαθητές στην κερκίδα.

Η διαδικασία των πέναλτι

(2ο) Σαραντόπουλος 0-1
(1ο) Χαραλαμπόπουλος απέκρουσε ο Κατσίρας
(2ο) Τσεκάνι απέκρουσε ο Αράπης
(1ο) Σωτηρόπουλος 1-1
(2ο) Αγγελής άουτ
(1ο) Πετράκος 2-1
(2ο) Αλντέσκου 2-2
(1ο) Δεδούσης 3-2
(2ο) Δούβας 3-3
(1ο) Λαγωνικάκος απέκρουσε ο Κατσίρας
(2ο) Μανουσόπουλος 3-4
(1ο) Κάρλος 4-4
(2ο) Χότζα 4-5
(1ο) Μάρκου άουτ

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Καυκά και Ταβουλαρέα.

1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αράπι, Μπότης, Ρουμελιώτης, Λαγωνικάκος, Δεδούσης, Πετράκος, Χαραλαμπόπουλος, Μάρκου, Σωτηρόπουλος, Κάρλος, Μπούσι. Στον πάγκο ήταν οι Παυλέας, Πύλιος, Θεοδωρακόπουλος και Σγουράκης.


2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσίρας, Δούβας, Μ. Ντόστι, Ομέρι, Τσεκάνι, Χότζα, Αγγελής, Αλντέσκου, Μανουσόπουλος, Νίκας, Σαραντόπουλος. Στον πάγκο ήταν Α. Ντόστι,Τσαγκλής, Καρλής, Κουρέτας, Σταθούλης, Αδαμόπουλος, Χύκα.

 

Δείτε το τελευταίο χαμένο πέναλτι και τους πανηγυρισμούς από το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας