Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 13:04

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φτιάχνει ελληνική λίστα ο Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φτιάχνει ελληνική λίστα ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα επιλέξει ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά προς το παρόν εκκρεμεί η συνάντηση με τον Αλαφούζο.

Η απόφαση για την αξιοποίηση της ελληνικής αγοράς είναι ειλημμένη από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Κατά κύριο λόγο, θα αναζητήσουν στη Superleague τους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειάζονται για να συμπληρώσουν το ρόστερ και δεν θα αναζητήσουν περιπτώσεις τύπου Ιβανόφ ή Ρινάλντι.

Αυτό δεν αποκλείει το εξωτερικό, ωστόσο ο Λυμπερόπουλος θα ασχοληθεί με παίκτες οι οποίοι θα δώσουν το κάτι διαφορετικό, που δεν μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα. Συνεπώς, βασικά οι Έλληνες σε καλή ηλικία και οι ξένοι που έχουν αποδείξει την αξία τους στη χώρα μας, θα εξεταστούν από τον τεχνικό διευθυντή.

Παίκτες όπως ο Μασούντ και ο Βλάχος του Πανιωνίου, ο Βασιλακάκης και ο Μπαξεβανίδης της Ξάνθης, ο Μπακάκης της ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που έχει ο Λυμπερόπουλος. Το ίδιο ισχύει και για άλλους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, προς το παρόν, ο Λυμπερόπουλος απλώς ενημερώνεται για την περίπτωση του καθενός και δεν αρχίζει τις επαφές, διότι περιμένει την χάραξη της οικονομικής πολιτικής από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ακόμα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν έχει ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα.

Όπως και να έχει, ο Φεβρουάριος έχει αφιερωθεί στις προετοιμασίες για την αδειοδότηση και αποτελεί την προτεραιότητα της διοίκησης. Τα διαθέσιμα χρήματα χρησιμοποιούνται για την εξόφληση ή τον διακανονισμό των οφειλών και τα άλλα ζητήματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα...

Πηγή: www.sport24.gr