Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 13:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρώτα το Διαβολίτσι και μετά ο τελικός

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική έκανε η Καλαμάτα με το 2-0 επί της Α.Ε. Αβίας.

Η "Μαύρη Θύελλα" σημείωσε την 5η σερί νίκη και απέχει 7 βαθμούς από τη δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας, 9 από τον τρίτο Πανθουριακό και 12 από τον τέταρτο της βαθμολογίας Πάμισο και ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλε.  Η συνέχεια περιλαμβάνει το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Διαβολίτσι και σε εφτά ακριβώς ημέρες τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με την Αναγέννηση Παραλίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

 Ο Τάσος Χατζηαγγελής ξεκαθαρίζει πάντως ότι το μυαλό όλων είναι στο ματς του πρωταθλήματος και η Αναγέννηση θα μπει στο "κάδρο" από την Κυριακή το βράδυ.

Για τον τεχνικό της "Μαύρης Θύελλας" δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος. 

Ως εκ τούτου δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην 11άδα ενόψει του τελικού.

"Εχουμε προβάδισμα, αλλά δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Μένουν 11 αγωνιστικές και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Στόχος είναι και το κύπελλο, αλλά κοιτάμε πρώτα το επόμενο ματς που είναι με το Διαβολίτσι", λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής, ο οποίος έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Τζανετέα, ενώ περιμένει την επιστροφή Κουκούτση. 

Για τον αγώνα της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Αθανασόπουλου και Μερκούρη. Να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι βρίσκεται στην 11η θέση της Α' τοπικής με 20 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.  Είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ (8) στο πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό του μετρά φέτος τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διαβεβαιώσεις Δήμου για τα Παλιάμπελα

Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού θα είναι έτοιμο το γήπεδο στα Παλιάμπελα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας. Οι εργασίες για τη κατασκευή του γηπέδου προχωρούν και αυτή την περίοδο γίνεται σκυροδότηση περιμετρικά του γηπέδου σε ύψος 60 εκατοστών και θα κατασκευασθεί υψηλή περίφραξη. Ακόμα όμως αναφέρεται: "Το γήπεδο θα διαθέτει φυσικό χορτάρι και ηλεκτροφωτισμό. Ανατολικά αυτού, σε πλατφόρμα από τσιμέντο εμβαδού 100 τετρ. μέτρων θα εγκατασταθούν οι δεξαμενές άρδευσης και αποδυτήρια. Επίσης, ανατολικά και έμπροσθεν του γηπέδου θα διαμορφωθεί μ' αυτήν την εργολαβία ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης οχημάτων. Το γήπεδο αυτό προορίζεται κατά κύριο λόγο για τις ανάγκες της ομάδας της Καλαμάτας".