Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 14:11

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Σε έδρες όπως ο Πύργος θέλει ψυχή και πάθος", τονίζει ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Σε έδρες όπως ο Πύργος θέλει ψυχή και πάθος", τονίζει ο Αργυρόπουλος

Μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε ο Πανθουριακός, ο οποίος μοιράστηκε γκολ 1-1 και βαθμούς με το Μιλτιάδη.

Με 1-1 είχε ολοκληρωθεί και η προηγούμενη αναμέτρηση στη Μεσσήνη με τον Πάμισο. Η διαφορά όμως είναι ότι στον Πύργο Τριφυλίας, ο Πανθουριακός προηγήθηκε, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν το αήττητο της έδρας και πλέον οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην 3η θέση. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος μιλώντας στο "Notosport" για το τρίτο σερί εκτός έδρας ματς, τονίζει με νόημα ότι: "Σε τέτοιες έδρες θέλει ψυχή και πάθος και δεν φθάνει μόνο το όμορφο ποδόσφαιρο. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε νωρίς και είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο από το 55' μέχρι το 75' εμφανίστηκε το… φάντασμα της Θουρίας και κινδυνέψαμε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Στο τέλος πιέσαμε, αλλά δεν σκοράρουμε. Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μαχητική ομάδα". 

 

Ο Πανθουριακός προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, στο οποίο επιστρέφει ο Μουστάκας που εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα, οι Χελάς, Σεφεράσι και Πανταζής αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον Πύργο Τριφυλίας και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι διαθέσιμοι.