Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 21:22

Πάνε... μαζί εντός έδρας Κυπαρισσία και Μιλτιάδης

Γράφτηκε από τον

Τρεις είναι οι ομάδες της Α' τοπικής που διατηρούν ακόμη το αήττητο της έδρας τους...

Εκτός από την πρωτοπόρο Καλαμάτα που έχει μόνο μία ισοπαλία (1-1 με Μιλτιάδη), είναι ακόμη ο Μιλτιάδης και η Κυπαρισσία. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι δύο Τριφυλιακές ομάδες έχουν ακριβώς τον ίδιο απολογισμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους!

Εξι νίκες και τρεις ισοπαλίες όλες με σκορ 1-1!

Δηλαδή 6 νίκες και 3 ισοπαλίες και μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ 1-1! Κάτι πραγματικό σπάνιο... Ο ΑΟΚ έχει κερδίσει την Αβία 1-0, το Διαβολίτσι 3-1, τον Α.Ο. Φαραί 2-1, την Ανδρούσα 1-0, τον Αστέρα Αρφαρών 2-0 και τον Εθνικό Μελιγαλά 1-0. Οι τρεις ισοπαλίες είναι με Καλαμάτα, Μιλτιάδη και Πανθουριακό, όλες με σκορ 1-1!

Με τη σειρά του ο Μιλτιάδης έχει νικήσει στον Πύργο, την Αναγέννηση Παραλίας με 2-1, την Εράνη με 3-0, τον Τέλλο Αγρα με 3-1, την Ανδρούσα με 3-1, την Αβία με 1-0 και τον Αστέρα Αρφαρών στα χαρτιά 3-0. Επίσης έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες στο Διαβολίτσι, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και πριν λίγες ημέρες στον Πανθουριακό. Κοινός παρονομαστής φυσικά πως όλες είναι με σκορ 1-1! Για να δούμε λοιπόν τι θα καταφέρει σήμερα η Κυπαρισσία απέναντι στην ισχυρή Αναγέννηση Παραλίας... Θα κερδίσει στην παραδοσιακά δυνατή έδρα της, θα φέρει ισοπαλία με σκορ... 1-1 ή η Αναγέννηση θα της σπάσει αυτό το σερί; Για τον Μιλτιάδη έχουμε μια εβδομάδα μπροστά να τα πούμε μιας και αυτή την αγωνιστική παίζει στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα.