Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 12:46

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2: Ηττα από την πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον

Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Παναχαϊκή γνώρισε χθες το απόγευμα στην έδρα της η Δόξα Μεγαλόπολης.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο α' ημίχρονο και διεκδίκησε σε αυτό το διάστημα να σκοράρει και να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Οι Πρίκας και Αθ. Ασημακόπουλος σε δύο από τις πιο αξιόλογες φάσεις δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα. Κάτι που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή του α' μέρους. Αυτό το γκολ έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών της Δόξας για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η πρωτοπόρος Παναχαϊκή παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική στην επανάληψη και αφού επέβαλε το ρυθμό της κατόρθωσε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά και να φτάσει τελικά στην επικράτηση.

Φάσεις - γκολ

Στο 15' ο Πρίκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βρονταρά έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής. Στο 33' ο Μπουρλάκης μόνος απέναντι στο Χρήστου, έκανε το πλασέ όμως ο τελευταίος κατάφερε να αποκρούσει σωτήρια. Στο 37' ο Αθ. Ασημακόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως ο Βρονταράς έπεσε στην αριστερή πλευρά και απέκρουσε γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση. Στο 45' ο Μπουρλάκης έκανε την σέντρα και ο Σπανός με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σχεδόν πέτυχε το 0-1. Στο 55' ο Στεργίδη ύστερα από ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το δοκάρι. Ενα λεπτό μετά ο Πρίκας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Στο 59' ο Φωτάκης εκτέλεσε φάουλ από ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στο ανθρώπινο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ φεύγοντας ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Στο 75' ο Στεργίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 78' ο Στεργίδης βγήκε φάτσα με τον Χρήστου, προσπάθησε να τον αποφύγει και να σκοράρει, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας τον πρόλαβε και γλίτωσε της εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκας, με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Γκούμα.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Πρίκας, Κατσαρός (68' Αθ. Ασημακόπουλος), Παναγιωτίδης (79' Γκ. Πέππα), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (30' λ.τρ. Κ. Ασημακόπουλος).

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς, Βλάχος, Τσαφταρίδης, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (89' Μαστραντωνάκης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (85' Μπιτσάκος), Σπανός (73' Σιαλμάς).