Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 13:15

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Ολα έγιναν στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου ο τοπικός Α.Ο.Κ. και η Αναγέννηση Παραλίας έμειναν στο 1-1.

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι κακώς δεν μέτρησε γκολ, που σημείωσαν στο 61' με τον Μουλιάτο, ο οποίος μετά από κόντρες έγινε αποδέκτης της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Νίκας το ακύρωσε υποδεικνύοντας ότι ο σκόρερ είχε βρει την μπάλα με το χέρι.

Ελάχιστα πράγματα είχε το α' μέρος, όπου ήταν παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο β' ημίχρονο όμως οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο για να φτάσουν στη νίκη με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 73' με σουτ του Καμποσιώρη. Η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε στο 81' όταν ο Μουλιάτος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 60' απείλησαν την αντίπαλη εστία και πέρα από τη φάση του γκολ, είχε ευκαιρίες με τους Τρίψα, Τριανταφυλλάκη, όμως τα σουτ που έκαναν δεν βρήκαν στόχο.

Ο διαιτητής Νίκας και οι βοηθοί διαιτητές Αθανασοπούλου και Γκούμας είχαν εύκολο έργο. Βέβαια ο κ. Νίκας ελέγχεται για τη φάση του 61' όπου ακύρωσε το γκολ του Μουλιάτου.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ανδρουτσής, Τσιμόπουλος, Μανδραπήλιας (61' Κωνσταντόπουλος), Ανδρεόπουλος, Σούπουλι (84' Θεοχαρόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς, Μπαλαλάς (70' Τριανταφυλλάκης), Κανελλόπουλος (8' λ.τρ. Δασκαλάκης), Βεργόπουλος, Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Τρίψας, Μαρής (83' Μάντης), Μουλιάτος.

• Άψογη ήταν η φιλοξενία που έτυχε η Καλαματιανή ομάδα από την Κυπαρισσία κάτι που δεν παρέλειψαν να εκφράσουν οι παράγοντες της στη διοίκηση του Α.Ο.Κ.

Εξάρθρωση ώμου ο Κανελλόπουλος

Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κανελλόπουλου στο 7ο λεπτό του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής υπέστη εξάρθρωση του ώμου του και μεταφέρθηκε από τον παράγοντα της ομάδας Γιώργο Σερεμέτη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.