Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 18:48

Το Διαβολίτσι βράβευσε Στ. Παπαδόπουλο, Καλαντζή, Τσουκάλη και Ξηρόκωστα

Γράφτηκε από τον

Στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα του Διαβολιτσίου με την Καλαμάτα ο γηπεδούχος ΑΟ Διαβολιτσίου βράβευσε τέσσερις ανθρώπους.

Κατ' αρχήν τον Σταύρο Παπαδόπουλο για την προσφορά του στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Την πλακέτα στον πρόεδρο της Καλαμάτας απένειμε ο πρόεδρος του Διαβολιτσίου Περικλής Τασσιόπουλος. Οσον αφορά τον Στ. Παπαδόπουλο αξίζει να σημειωθεί πως παρακολούθησε το ματς μέσα από αυτοκίνητο που είχε τοποθετηθεί δίπλα στα αποδυτήρια, ενώ μαζί του ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος. 

Βραβεύθηκαν ακόμη ο πρώην πρόεδρος του Διαβολιτσίου και πρώην δήμαρχος Ανδανίας Θύμιος Ξηρόκωστας, στον οποίο την πλακέτα έδωσε ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο αρχηγός της Καλαμάτας Χρήστος Καλαντζής στον οποίο απένειμε την πλακέτα ο πρώην δήμαρχος Ανδανίας Γιώργος Διαγούπης και ο αρχηγός του Διαβολιτσίου (που στο παρελθόν έπαιξε και στην Καλαμάτα) Βαγγέλης Τσουκάλης, στον οποίο την πλακέτα έδωσε ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας. 

 

Παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης όπως και ο πρόεδρος των προπονητών και τεχνικός σύμβουλος των μικτών ομάδων Αγγελος Σκαφιδάς. Και οι δύο στους σύντομους χαιρετισμούς τους, έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαβολιτσίου για την πρωτοβουλία.