Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 12:55

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στενοχώρια μετά την 3η σερί ήττα, αλλά και πίστη για ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον

Στους 18 βαθμούς έχει κολλήσει τον Φεβρουάριο ο Τσικλητήρας, καθώς γνώρισε στη Βάρδα την τρίτη σερί ήττα με 1-0. Είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 1-2 από το Φωστήρα και το 2-1 από τη Δόξα στη Μεγαλόπολη. 

Στα ματς όμως με Φωστήρα και Βάρδα, η ομάδα της Πύλου δεν άξιζε να χάσει και στις τάξεις της ομάδας είναι λογικό να υπάρχει στενοχώρια. Σε καμία περίπτωση όμως απογοήτευση. Ο Τσικλητήρας βρίσκεται άλλωστε στο +5 από τον ουραγό Παναργειακό και άπαντες στην Πύο πιστεύουν ότι θα παραμείνει στη Γ' εθνική.

"Γνωρίζαμε ότι είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Διαχειριστήκαμε τακτικά σωστά το ματς και δεν αφήσαμε τη Βάρδα να κάνει το παιχνίδι της επιθετικά. Αδρανήσαμε όμως σε μια φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ", λέει στο "Νotosport" ο Νίκος Κακαλέτρης για τον αγώνα της Κυριακής. Ο προπονητής του Τσικλητήρα εκτιμά ότι: "Αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ, γιατί πατάγαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου χάσαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες. Αν σκοράραμε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και συγκεντρωθούμε στο επόμενο, ώστε να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών".

Η συνέχεια για τη Μεσσηνιακή ομάδα περιλαμβάνει νέο εκτός έδρας ματς με το Ζευγολατιό, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και είναι για την εξ αναβολής 16ης αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση και στο - 3 από τον Τσικλητήρα, ο οποίος θα επιχειρήσει να τερματίσει το αρνητικό σερί. 

 

Εκτός πλάνων είναι ο Σωτήρης Τσάτσος που συμπλήρωσε στη Βάρδα 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Νίκος Κερμενίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.