Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 15:51

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΓΣ: Ατομικά ρεκόρ οι νεαροί αθλητές στο πανελλήνιο του ΣΕΦ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Λούη Τσάτουμα στο μήκος αλλά και πέντε νεαρούς αθλητές συμμετείχε ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  

Ο Τσάτουμας επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας λόγω τραυματισμού. Η πολύμηνη απουσία του τον επηρέασε αισθητά καθώς επιχείρησε δύο άλματα στον προκριματικό αγώνα (6.95μ). Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος. 

Από εκεί και πέρα, όμως θετική παρουσία και ατομικά ρεκόρ είχαν οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν. 

Ειδικά οι ηλικιακά μικρότεροι από αυτούς, αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. 

Οι παίδες Γιώργος Κούσκουλας, Παναγιώτης Πανταζής και Αλέξανδρος Νικολόπουλος συμμετείχαν στον προκριματικό δρόμο ταχύτητας 60 μέτρων Ανδρών επιτυγχάνοντας επιδόσεις 7’’37, 7’’51 και 7’’60 αντίστοιχα (θέσεις κατάταξης 39ος, 69ος και 86ος μεταξύ 100 συμμετεχόντων). Οι χρόνοι των δύο τελευταίων αποτελούν ατομικές τους επιδόσεις. Στο ίδιο αγώνισμα ο Βασίλης Δαδάκος που κατετάγη 15ος με 7’’.17, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος αλλά τελικά δεν συμμετείχε σε αυτόν λόγω τραυματισμού.

Ο Γιώργος Κούσκουλας έλαβε μέρος και στα 200 μέτρα Ανδρών επιτυγχάνοντας επίδοση 23’’.55 (ατομικό ρεκόρ) και καταλαμβάνοντας την 39η θέση μεταξύ 60 συμμετεχόντων.

Η Κορασίδα Κρινιώ Δημητροπούλου στον προκριματικό του μήκους  Γυναικών ξεκίνησε με δύο άκυρα άλματα. Στην τρίτη και τελευταία προσπάθεια έκανε 4,54 μέτρα και κατετάγη 16η μεταξύ 20 αθλητριών.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού στο Σ.Ε.Φ. συνόδευσαν οι προπονητές του τμήματος Ελένη Χαντζή και Γιάννης Καλυβιώτης, ενώ στην διοργάνωση παρευρέθη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και του Καλαματιανού συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος.

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του τμήματος για τον κλειστό στίβο την τρέχουσα περίοδο. Πλέον η προπονητική προετοιμασία των αθλητών εντατικοποιείται ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών δραστηριοτήτων ανοικτού στίβου την άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ