Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 14:11

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού

Γράφτηκε από τον
Το τρίτο ημίχρονο του τελικού

"Ο τελικός δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικός. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν η Αναγέννηση ευστοχούσε στο πέναλτι. Είχαμε όμως και εμείς το δοκάρι στη συνέχεια και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές κερδίσαμε δίκαια", δήλωσε στο "Νotosport" ο Τάσος Χατζηαγγελής.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας στάθηκε στη συνέχεια στο γήπεδο που φιλοξένησε τον τελικό λέγοντας: "Θέλω να δώσω μια συμβουλή στην Ενωση. Ενώ έχουμε γήπεδο χαλί με φυσικό χλοοτάπητα, δεν μπορεί να γίνεται ο τελικός σε πλαστικό τάπητα. Είναι κάτι που πάει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω".

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας Τάκης Σερεμέτης σημείωσε ότι: Υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές. Εγινε καλό ματς με αρκετές φάσεις. Είχα πει στο ημίχρονο ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το κύπελλο. Το έβαλε η Καλαμάτα και κέρδισε. Ηταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου". 

- Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος του τελικού Γιάννης Καλογερόπουλος χαρακτήρισε σημαντική την κατάκτηση του τίτλου για την ομάδα και ευχήθηκε να μην ξαναπαίξει η "Μαύρη Θύελλα" στο τοπικό αλλά στις μεγάλες κατηγορίες όπου ανήκει: "Είναι σημαντική στιγμή για εμένα και την ομάδα. Εκλεισε τους χώρους η Αναγέννηση,  αλλά είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Βλέπουμε πλέον το πρωτάθλημα,  όπου έχουμε 9 ματς ακόμη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο κύπελλο ερασιτεχνών. Δεν ξέρω γιατί έφτασε μέχρι εδώ η Καλαμάτα. Είναι όμως ντροπή να παίζει στο τοπικό. 

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που παίζει στις τοπικές κατηγορίες και ότι θα πάει εκεί που ανήκει". 

- Στο 70ό λεπτό ορισμένα άτομα πήραν και έσκισαν πανό της Αναγέννησης, όπως καταγγέλθηκε από την ομάδα της Αναγέννησης. 

* Η παράδοση να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια σε τελικούς, συνεχίστηκε και φέτος. Θυμίζουμε δε οι μισοί από τους τελευταίους έξι τελικούς κρίθηκαν στα πέναλτι.

-. Πριν από την έναρξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και χαιρέτησαν τους παίκτες και τους διαιτητές, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Τάκης Σερεμέτης και ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας, καθώς απουσίαζε ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Σταύρος Παπαδόπουλος. 

* Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν πριν ξεκινήσει ο τελικός οι ύμνοι των δύο ομάδων, καθώς και ο εθνικός ύμνος

*  Την απονομή στη διαιτητική τετράδα έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάββας και στη φιναλίστ Αναγέννηση Παραλίας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης.

* Το κύπελλο στον αρχηγό της Καλαμάτας έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ενώ τις απονομές των μεταλλίων έκανε η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη