Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 12:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Να κάνει υπομονή ο κόσμος, γίνεται καλή δουλειά….", τονίζει ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα κατέκτησε την περασμένη Τετάρτη το Κύπελλο Μεσσηνίας ενώ είναι πολύ κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής, εκεί όπου είναι 9 βαθμούς μπροστά ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για να επιστρέψει στην Γ' εθνική.

Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται και να είναι μικρά μπροστά στο μέγεθος της ομάδας, ωστόσο ο χρυσός σκόρερ (1-0) του τελικού της Τετάρτης Γιάννης Καλογερόπουλος καλεί τον κόσμο να κάνει υπομονή καθώς πιστεύει στην δουλειά που γίνεται και περιμένει καλύτερες μέρες.

Ο έμπειρος ακραίος μπακ χαφ μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του eleftheriaonline.gr "Τρίτο Ημίχρονο" και αρχικά αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης: "Είχαμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε ένα αξιόλογο σύνολο με καλό προπονητή. Περιμέναμε ότι θα είναι σφιχτό ματς αφού σε ένα τελικό κανείς δεν ξεκινά επιθετικά. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά η νίκη ήρθε στην παράταση", τόνισε ο Καλογερόπουλος που επισήμανε ότι ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου δεν βοήθησε την Καλαμάτα που κάνει τις προπονήσεις και τα παιχνίδια της σε γήπεδο με φυσικό τάπητα. 

Για την δυνατότητα διάκρισης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά και την συνέχεια στην Α' τοπική τόνισε: "Όταν είσαι Μαύρη Θύελλα μπαίνεις για νίκη σε όλα τα ματς, το ίδιο θα κάνουμε και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Στο πρωτάθλημα έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών και σημαντική διαφορά αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη καθώς υπάρχουν 10 αγωνιστικές και δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε αν δεν εξασφαλίσουμε τον τίτλο και μαθηματικά".

Η ομάδα φέτος παίζει σε μια πολύ μικρή κατηγορία με τον Καλογερόπουλο να συνιστά υπομονή στον κόσμο καθώς περιμένει καλύτερες μέρες. "Είναι ντροπή να παίζει στο τοπικό η Καλαμάτα. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι που έφτασε εδώ. Εμείς έχουμε το ρόλο να την βγάλουμε από αυτή τη θέση πηγαίνοντας την αρχικά στην Γ' εθνική. 

Το ρόστερ της ομάδας είναι καλό και διαθέτει ντόπιους παίκτες, πλην του Νάτση που όμως τον θεωρούμε δικό μας παιδί. Στην Γ' εθνική βέβαια θα χρειαστεί προσθήκες και με παίκτες εκτός νομού που θα έχουν μεγαλύτερες εμπειρίες και θα βοηθήσουν και εμάς. Η Καλαμάτα μπορεί να κάνει ένα σερί ανόδων. Δεν χρειάζονται όμως μεγάλες κουβέντες γιατί δεν θα είναι εύκολο".

 

Κλείνοντας ο Καλογερόπουλος αφιέρωσε το γκολ της Τετάρτης στον κόσμο: "Το γκολ είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και πρέπει να την στηρίξει ο κόσμος".