Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 13:00

ΑΧΑΪΚΗ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3-2: Μπορούσε την ισοπαλία στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον
ΑΧΑΪΚΗ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3-2: Μπορούσε την ισοπαλία στην Κάτω Αχαγιά

Απρακτη επέστρεψε η Δόξα Μεγαλόπολης από την Κάτω Αχαγιά, καθώς γνώρισε την ήττα από την Αχαϊκή με 3-2.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης έδειξε χαρακτήρα και της άξιζε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, που έγινε σε ένα δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικό χώρο. Επίσης ήταν εμφανής η απουσία του Δ. Λυμπερόπουλου (ήταν τραυματίας).

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο α' ημίχρονο και θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει προβάδισμα στο σκορ μεγαλύτερο του 1-0, με το οποίο ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο, όμως οι Πρίκας και Παναγιωτίδης δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε δύο κλασικές φάσεις που έφτιαξαν μία πριν και μία μετά το 0-1.

 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βλέποντας μια ολιγωρία από τους παίκτες της Δόξας και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια με άλλα δύο γκολ να προηγηθούν με 3-1. Η ομάδα της Μεγαλόπολης προσπάθησε στη συνέχεια να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Κατόρθωσε στο 83' να μειώσει με τον Νάνο, ο οποίος στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.  

Φάσεις - γκολ

Στο 7' από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Αποστολόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Χρήστου και στην επαναφορά, νέο σουτ από τον Αποστολόπουλο και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 24' ύστερα από συνδυασμό του Παναγιωτίδη με τον Λυμπερόπουλο, ο δεύτερος με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 34' ύστερα από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ν. Λυμπερόπουλου, ο Δρόσος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1. Στο 36' ο Πρίκας έκοψε την μπάλα στην περιοχή για τον Παναγιωτίδη, που ήταν φάτσα με τον Βεντουρή, όμως δεν βρει την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 40' σουτ του Σπυρόπουλου μπλόκαρε ο Χρήστου. Στο 53' ο Αγγελόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Κωστούλα και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το δοκάρι. Στο 58' ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62' ο Λαμπρόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Αγγελόπουλο, που έκανε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Χρήστου. Στο 70' μετά από φάση διαρκείας, ο Αγγελόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωστούλας έβαλε μπροστά στο σκορ την Αχαϊκή, κάνοντας το 2-1. Στο 76' ο Αγγελόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78' ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ ο Χρήστου δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Κωστούλας που ήταν κοντά την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το 3-1. Στο 83' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νάνος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Στο 90' και πάλι ο Νάνος προσπάθησε από πλεονεκτική θέση να ισοφαρίσει με σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χ. Δρούζας, με βοηθούς διαιτητές τους Χ. Λέκκα, Ε. Λυκομήτρο και οι τρεις από την ΕΠΣ Αργολίδας.

ΑΧΑΪΚΗ: Βεντουρής, Λαμπρόπουλος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος (80' Μαντάς), Σπυρόπουλος (66' Ρουμπάτος), Αποστολόπουλος, Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46' Αγγελόπουλος).

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας (68' Αθ. Ασημακόπουλος), Δρόσος, Κατσαρός (81' Αθανασιάδης), Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος (64' Κ. Ασημακόπουλος), Πρίκας.