Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 13:07

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Aκόμα δεν έχουμε μείνει", ξεκαθαρίζει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Aκόμα δεν έχουμε μείνει", ξεκαθαρίζει ο Νίκος Κακαλέτρης

Μετά από τρεις σερί ήττες ο Τσικλητήρας επέστρεψε στις επιτυχίες και το έκανε σ' ένα από τα πιο σημαντικά ματς για την παραμονή, αυτό με το Ζευγολατιό.

Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος στο 51' ήταν αυτός που έδωσε το Σάββατο τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Πύλου, η οποία αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τον αντίπαλό της που υποχώρησε στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, η οποία οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ενα διπλό που πέρα από βαθμολογική δίνει και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. 

Ο Νίκος Κακαλέτρης φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

"Ηταν μια σημαντική νίκη, αλλά ακόμα δεν έχουμε μείνει. Απομένουν 10 αγωνιστικές και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Χρειάζεται προσοχή", λέει ο προπονητής του Τσικλητήρα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πήρε δίκαια τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη, μετά από αυτή στο Αργος. "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε κλειδώσει νωρίτερα τη νίκη, αλλά δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις. Ηταν πάντως σημαντική νίκη". 

 

Ο Τσικλητήρας στρέφει πλέον την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Χαλκίδα. Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκίνησε χθες μετά από διήμερο ρεπό. Ο Σωτήρης Τσάτσος εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Ηλίας Παναγόπουλος, που έχασε τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.