Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 13:49

Πάνοπλη στη Μεσσήνη η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

 

Ενα από τα πιο θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς έχει μπροστά της η Καλαμάτα, η οποία την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Πάμισο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α" τοπικής.

Οι «μελανόλευκοι» προέρχονται από την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Φαραί (1-1) η οποία αφενός διέκοψε το σερί των έξι νικών που έτρεχε η ομάδα και αφετέρου έδωσε την ευκαιρία στην δεύτερη Αναγέννηση να μειώσει την διαφορά στους 7 βαθμούς. 

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει σε μια από τις παραδοσιακά πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μάλιστα σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο η Καλαμάτα θα πάει για τη νίκη και στη Μεσσήνη προκειμένου να μην μείνει για πρώτη φορά φέτος δύο σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο αλλά και να μην επιτρέψει να μειωθεί και άλλο η διαφορά από τους διώκτες της. 

Το ευχάριστο για τους Τάσο Χατζηαγγελή και Ελβιο Μάνα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αφού ένα μικροπρόβλημα του Χρήστου Καλαντζή δεν θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

 

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς συνήλθαμε μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Φαραί και κοιτάζουμε την συνέχεια περιμένοντας να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα", σχολίασε ο Ελβιο Μάνα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στη Μεσσήνη.