Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 16:19

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ 3-0: Ασταμάτητη για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Με... τρένο δίχως σταματημό μοιάζει τους τέσσερις τελευταίους μήνες η Μάνη και τελευταίο της... θύμα ήταν το Σάββατο ο Ατρόμητος Πλατύ, τον οποίο κέρδισε με 3-0.

Αυτή ήταν η δωδέκατη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Παναγιώτη Πολίμου που βρέθηκε στο +10 από την δεύτερη θέση και είναι αγκαλιά με την άνοδο στην Α1 τοπική, αλλά και με την κατάκτηση του τίτλου στον α' όμιλο.

Ο Ατρόμητος Πλατύ άντεξε για μία ώρα αγώνα, όμως στη συνέχεια οι Μανιάτες πέτυχαν τρία γκολ, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες.

Πρώτοι απείλησαν στο 20' οι φιλοξενούμενοι με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσιλίκου (από σέντρα του Γιαννούκου) να φεύγει ψηλά άουτ.

Η Μάνη άγγιξε το γκολ στο 36' όταν ο Πουλημενέας σούταρε, ο Χαλκιάς απέκρουσε ασθενώς και ο Φετάχου από κοντά σημάδεψε με σουτ το αριστερό δοκάρι.

Εξι λεπτά αργότερα ο Σαραντέας βρέθηκε φάτσα με τον Χαλκιά, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Νίκο Ξεροβάσιλα... Στο 51' ο Μανωλέας βρήκε με κάθετη πάσα τον βραχύσωμο φορ που πέρασε και τον Χαλκιά, όμως βγήκε πλάγια και το σουτ που επιχείρησε έδιωξε πριν τη γραμμή ο Παυλόπουλος.

Δύο λεπτά αργότερα μετά από συρτή σέντρα του Β. Καμπανάρου ο Ξεροβάσιλας κοντρόλατρε και σούταρε πάνω από την εστία.

Τελικά ο ίδιος παίκτης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62'... Ο Σαραντέας με κάθετη πάσα βρήκε τον Ξεροβάσιλα και εκείνος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Το... νερό είχε μπει πλέον στ' αυλάκι με τους Μανιάτες να ψάχνουν και για δεύτερο γκολ, με την είσοδο στο ματς και των έμπειρων Σωτηρόπουλου, Σώκαλη.

Αυτό ήρθε στο 81' ύστερα από γέμισμα του Φετάχου από δεξιά και πλασέ στην κίνηση του Μέτσο (2-0).

Στο 88' ο Σώκαλης έβγαλε τετ α τετ τον Ξεροβάσιλα που σούταρε στο αριστερό δοκάρι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89' όταν μετά από σουτ του Αράπι, ο Χαλκιάς απομάκρυνε ασθενώς και ο Σωτηρόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Σταυρόπουλου και Μπασιλάρη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πολυμενέας, Πουλάκος, Στρατής, Β. Καμπανάρος, Μέτσο, Α. Καμπανάρος, Μανωλέας, Φετάχου (84' Αράπι), Ξεροβάσιλας, Σαραντέας (75' Σώκαλης), Πουλημενέας (59' Σωτηρόπουλος).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Χαλκιάς, Τσιλίκος (84' Κουτσουμπός), Γαλέας (73' Λυμπερόπουλος), Γιαννούκος, Χαραλαμπόπουλος, Αθανασόπουλος, Παυλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ταχταμπάς (63' Δημέας), Μουλιάτος, Σγουράκης.