Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 15:07

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αγώνες για όλα τα τμήματα

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αγώνες για όλα τα τμήματα

Δράση για όλα τα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας υπάρχει το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο οι τζούνιορ της ομάδας θα παίξουν στο "Μουντιαλίτο" στην Παραλία της Καλαμάτας με τον Πατίστα.

Η προπαιδική ομδα θα παίξει την ίδια μέρα με την Εράνη στα Φιλιατρά για το πρωτάθλημα ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει φιλικός αγώνας τζούνιορ των δύο ομάδων (θα παίξουν άλλα παιδιά από αυτά που θα είναι στο "Μουντιαλίτο").

Την Κυριακή η παιδική ομάδα θα παίξει στο γήπεδο του Ασπροχώματος στις 10 π.μ. με την ακαδημία του Τάσου Φερεκίδη από τον Ηλεία. 

Φιλικό με Χαρακοπιό

Στο μεταξύ την Δευτέρα η παιδική ομάδα έπαιξε φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία με την Θύελλα Χαρακοπιού. Η Καλαμάτα νίκησε με 2-1 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Λέσι και Ζώτος (ο οποίος είχε και δοκάρι) ενώ για τη Θύελλα μείωσε ο Κ. Στασινόπουλος. 

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Βαγιακάκος, Δημόπουλος, Μυστριώτης, Τσακαλάκος, Δρίμης, Τσαγκλής, Τσιγαρίδης, Ζώτος, Πικιός, Ρ. Κανανάι, Λέσι. Επαιξαν και οι Χάικος, Σιγαλός, Παπαδόπουλος, Λεβαντής. 

 

Για την Θύελλα ξεκίνησαν οι Σακκάς, Γ. Σκόθος, Κουφόγιωργας, Ορφανός, Μαρκάκος, Κουτσολίας, Γ. Στασινόπουλος, Κλ. Σαμπάνι, Κ. Στασινόπουλος, Γιαννόπουλος, Γκέσι. Επαιξαν και οι Λάντι Τσάλα, Μάντης, Σκούρας.