Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 15:58

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Στην τρίτη θέση με Φιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Δημήτρη Φιλόπουλο, ο Πάμισος έφυγε νικητής το Σάββατο από το γήπεδο του Πύργου, επικρατώντας με 1-0 του Μιλτιάδη και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ηταν δύσκολο παιχνίδι, χωρίς ρυθμό, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και φάνηκε πως θα κρινόταν στο γκολ, όποια ομάδα το πετύχαινε θα έπαιρνε τους 3 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο να πάρουν τη νίκη, την οποία χαρακτηρίζουν επαγγελματική και ξεπέρασαν έτσι την ήττα τους από την Καλαμάτα, την προηγούμενη αγωνιστική.

Φάσεις - γκολ

Στο 74' ο Κάππος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή όμως δεν το έπιασε όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 77' ο Βέλλης μπήκε στην περιοχή πλάσαρε, όμως ο Τρακάκης κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 81' μετά από ενέργεια του Λαθύρη και σέντρα στην περιοχή ο Φιλόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1, που ήταν και το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Στο 89' ο Λαθύρης από τα πλάγια απέφυγε δύο αμυντικούς και πλάσαρε πάνω στον Αλεξόπουλο, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για γκολ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Παλιάς, Ταχίρι, Τσέρτος, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης, Καραμπότσος (83' Πολυχρονόπουλος), Κοτσίρης, Βέλλης, Κάππος (78' Λακριντής), Παυλόγιαννης.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (87' Χαρλέπας), Μπερερής, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Λαθύρης, Δρογγίτης (55' Δημητρακόπουλος), Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος (65' Χαραλαμπόπουλος), Μπίσα.