Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 18:46

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 3-0: Πρώτη με 3 βαθμούς διαφορά

Γράφτηκε από τον

 

Εύκολο απόγευμα είχε χθες η Σπερχογεία, που νίκησε στο "Πέτρος Γεωργανάς" τον Χανδριναϊκό με 3-0.

Οι "ταύροι" χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά στο παιχνίδι για να πετύχουν το στόχο τους, που ήταν η νίκη. Μέσα σε δύο λεπτά (12', 14') προηγήθηκαν 2-0 και στο 21' έφτασαν στο 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Η νίκη αυτή διατήρησε τη Σπερχόγεια στην κορυφή της Α1 τοπικής με 49 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά της στους 3 πόντους από τη 2η Ομόνοια, που έμεινε στην ισοπαλία (0-0), με τον Ολυμπιακό.

Ο Χανδριναϊκός πήγε στη Σπερχογεία να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον βοηθούσε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομως δέχτηκε νωρίς τα γκολ και δεν μπόρεσε στη συνέχεια του ματς να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Στο 12' και στο 14' ο Μπάλας με πλασέ και κεφαλιά (από σέντρα του Α. Δικαίου), αντίστοιχα έκανε το 2-0. Στο 21' μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους Παγώνη, Α. Δικαίο και Χριστόπουλο, αυτός τροφοδότησε τον Ζουμπόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0.

Πέρα από τα γκολ, η Σπερχογεία δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους  Ι. Γιαννέτσο και Γαλακούτη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Θ. Δημητρίου, Παπανικολόπουλος (64' Μπαλαούρας), Μοσχίδης, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Παγώνης, Μπάλας, Χριστόπουλος (67' Ι. Καραχάλιος), Ζουμπόπουλος (72' λ.τρ. Ηρ. Καραχάλιος), Α. Δικαίος.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κόντι, Λύρας, Κλαρίδας, Φωτόπουλος (60' Καρλής), Ζωγόπουλος, Καλδής, Γιάνναρης, Μεμουσάι, Ι. Κατσιγιάννης (64' Κούρταλης), Σαχινάι.