Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 18:18

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Θρίαμβος στο ντέρμπι παραμονής!

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Μαραγκούλια (2) και Τσώνη η Ανδρούσα νίκησε με 3-0 τον Τέλλο Αγρα στο ντέρμπι παραμονής και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της Α' τοπικής.

Για την Ανδρούσα αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη και ήρθε στο πιο σημαντικό ματς. 

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας συνεχίζει να αγνοεί το διπλό και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος, που ισοδυναμεί με υποβιβασμό, εάν ο Τσικλητήρας υποβιβαστεί από τη Γ' εθνική. Να σημειωθεί ότι την Ανδρούσα κοουτσάρισε ο γενικός αρχηγός Γιώργος Κολυβάρης σε συνεργασία με τον παίκτη της ομάδας Φώτη Γεωργιόπουλο. Εντός της εβδομάδας αναμένεται πάντως να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Στάθη Βανικιώτη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

Στο ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με πλασέ του Ηλία Μαραγκούλια που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ύστερα από κάθετη του Τσώνη. 

Ο Μαραγκούλιας είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αγρας έχασε στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία με τον Διακουμή. Στην επόμενη φάση ο Μαραγκούλιας με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 και "κλείδωσε" ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς. Στο 80' ο Τσώνης με κεφαλιά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ανδρούσας. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Κασκάνη. 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Ιμεράσι, Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Μουλαβασίλης, Μαραγκούλιας (80' Δέδες), Τσέλα, Θεοδοσόπουλος (50' Μάλαμας), Βασιλογιαννακόπουλος (60' Βλαχόπουλος).

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στασινόπουλος, Τσίμπιτσης, Τζωρτζίνης, Γεωργακόπουλος (70' Νικολόπουλος), Γεωργόπουλος (55' Ανεστόπουλος), Πότσης, Μπουντάς, Μπούμπα (80' Κοντογόνης) .Λ.Χ. Ανδρώνης, Πατσιώτης, Διακουμής.